En temperatur på +7º och hård blåst har det varit idag, stora tjocka snösjok har rasat från taket ner på altanen, milda makter vad tungt det är att skotta bort, tur jag slipper.

Nyhetsbrevet från Rutviks handelsträdgård skvallade om att sticklingar har börjat komma till butiken, rabatt på P-jord lockade också och sugen på en utflykt är man ju alltid.

Köpte sticklingar av Kaskadpelargon och Hängfuschia, små gröna sålådor med lock och jord. Beundrar mig själv för att jag kunde stå emot köp av Pelargonsticklingar trots att utbudet var stort och innehållsrikt. Men det är aldrig för sent att ändra sig… man kan ju fara tillbaka!

Såg att dom hade en låda med Tulpaner för självplock, kul idé!

Precis som vanligt så blev det även besök på Växtriket och Blomsterlandet, att påsken närmar sig märker man av alla gula blommor, påskägg och påsar av påskfjädrar. Köpte några krukor av vit och blå Pärlhyacint, fint att ha på bordet nu, sen till sommaren hamnar dom i rabatten. Flera små tavlor med fina citat och visdomsord fanns också, och det tycker jag om.