Den har stått där på golvet i garaget, papperskassen som är fylld med smutsiga plantkrukor, har sett den nästan varje dag i flera månader men inte orkat bry mig. Idag tog jag mig själv i kragen och började diska, man behöver ju alla krukor snart, nog för att det finns gott om färdigt diskade, men oftast så räcker inte det till. På STA-mötet förra veckan gjorde vi en sambeställning av nödvändigt material som tex. etiketter, krukor, märkpennor m.m. från Hermann Meyer (http://www.ospab.com/page.php?31), perfekt att vara flera så man kan dela på större förpackningar.

Fröna från Jätteverbena har börjat så smått att gro, likaså Flitiga Lisa och Törnrosas kjortel, roligt då det händer något i krukorna. Mindre roligt var att jag slog ut en såkruka som stod på lysrörsarmaturen för att få värme underifrån.

I måndags var jag in i växthuset för första gången i år, det doftade så gott, tiden går fort, det är bara 1,5 månad kvar innan det ska öppnas för säsongen.

Såg en flock Sidensvansar i dag som åt av kvarvarande bär från träd och buskar, dom är nog både hungriga och frusna, just nu -20º, det pendlar enormt från dag till dag i temperaturen.

Får elda i braskaminen och njuta av Liljan som kom överaskande med bud i fredags från Bryggmans handelsträdgård.